بیمار پروانه ایی No Further a Mystery
بیمار پروانه ایی No Further a Mystery
Blog Article
شستوشوی روزانه پوست: جهت تمیز کردن زخم، به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه محل زخم را با محلول آب نمک رقیق شستشو دهید و محلولهای دیگری مانند سرکه رقیق شده نیز میتوان استفاده نمود.
بچه ها با صدای ماشین ، سشوار ؛ جاروبرقی ،لباسشویی اروم میشن
اشکال خفیف بیماری پروانه ممکن است با گذشت زمان بهتر شوند. برای درمان علائم آن به متخصص پوست مراجعه کنید. در بخش نوبتدهی سایت دکترتو امکان دریافت نوبت آنلاین یا حضوری از پزشک پوست و مو وجود دارد.
سوراخ کردن تاولهای جدید: با انجام این کار مانع گسترش تاولها خواهید شد، جهت این کار از یک سوزن استریل استفاده کنید و در دو نقطه از تاولهای جدید ایجاد سوراخ نمایید، اما از دستکاری آن و برداشتن پوست اضافهی تاول با دست خودداری نمایید تا لایه زیرین پوست محافظت شود.
بیماری پروانهای ساده شایعترین نوع بیماری است که در آن لایهی بیرونی پوست درگیر میشود.
همینطور تاولها معمولاً بدون این که از خود جای زخم بر جای بگذارند، خوب میشوند.
استفاده شما از این سایت به منزله پذیرش قوانین نینی کده است : مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی دارند و توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. تماس با نی نی کده
یک نمونه کوچک از خون گرفته می شود و برای آنالیز به آزمایشگاه ارسال می شود.
افرادی که به این بیماری مبتلا میشوند پوستشان مانند بال پروانه شکننده و حساس میشود. شدت بیماری از ملایم تا کشنده تغییر میکند و به طور مساوی بر مردان و زنان اثر میکند.
تصمیماتی که در زندگی میگیریم و کارهایی که انجام میدهیم، چه برای خود ما و چه find more دیگران، تاثیرگذار هستند. حتی در مواردی با یک تصمیم بسیار جزئی مثل نرفتن به یک مهمانی، میتوانیم مسیر زندگی خود را به کل دچار تغییر و تحول کنیم.
نوجوانان و بزرگسالان با انواع خاصی از بیماری پروانه ای در معرض خطر بالای توسعه نوعی سرطان پوست شناخته شده به نام سرطان سلولی فلسی قرار دارند.
به کودک آبمیوه یا آب سبزیجات ندهید . اگر تشنه است به او آب معمولی بدهید
چند بار به پزشک اطفال مراجعه کردم که میگن لبنیات نخور و منم نمیخورم متاسفانه پشت بچه ام پوستش ترک برداشته دکترا میگن حساسیت داره، از پماد ماستلا استفاده کردم کمی بهتر شده
آزمایش ژنتیک: تستهای ژنتیکی گاهی برای تأیید تشخیص استفاده میشود، زیرا اکثر اشکال بیماری پروانهای به صورت ارثی منتقل میشوند و نمونهی خون فرد گرفته شده و جهت تحلیل و بررسی به آزمایشگاه فرستاده میشود.